Menu
Your Cart
 1. ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
 2. Όργανα Ενδυνάμωσης
 3. Cage - Smith
 4. Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544)

Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544)

Οργανα ενδυναμωσης - Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Οργανα ενδυναμωσης - Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Οργανα ενδυναμωσης - Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Οργανα ενδυναμωσης - Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Οργανα ενδυναμωσης - Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Οργανα ενδυναμωσης - Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Pegasus Multi Functional Crossfit (MFC) (Λ-544)
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Barcode: 308136301
 • Κωδικός: Λ-544
3.100,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.500,00€

Η τελική επιλογή των δόσεων γίνεται όταν μεταβείτε στο περιβάλλον της τράπεζας

Άτοκες δόσεις
 • Άτοκες δόσεις
 • 2 δόσεις άτοκα
 • 3 δόσεις άτοκα
 • 4 δόσεις άτοκα
 • 5 δόσεις άτοκα
 • 6 δόσεις άτοκα
 • 7 δόσεις άτοκα
 • 8 δόσεις άτοκα
 • 9 δόσεις άτοκα
 • 10 δόσεις άτοκα
 • 11 δόσεις άτοκα
 • 12 δόσεις άτοκα

Οργανα ενδυναμωσης

Η Pegasus® παρουσιάζει το νέο πολυμορφικό κλωβό Multi Functional Crossfit (MFC), μία πανίσχυρη κατασκευή με σκελετό 75x75x3mm και με πλατιά ασφαλή βάση που προσφέρει πολύπλευρες δυνατότητες (Fuctional, Crossfit) δυναμικών ασκήσεων σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη μηχανή Smith.

Το συνδυαστικό αυτό σύστημα, μαζί με ένα πλήθος ισχυρών προσαρτημάτων, είναι ιδανικό για Personal και Crossfit Studios γιατί δίνει την δυνατότητα άσκησης έως και 5 ατόμων στο μικρότερο δυνατό χώρο. 

Η ρυθμιζόμενη Μηχανή Smith του MFC είναι ομαλή στην κύλιση και εύκολη στη χρήση. Διαθέτει ενσωματωμένα ρουλεμάν, τα οποία κυλούν κατά μήκος της ράβδου-οδηγού.

Με μία μηχανή smith μπορείτε να σηκώσετε βαριά φορτία με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα διότι το σύστημα αυτό σας υποστηρίζει πάντα, κάτι που σας βοηθά να συγκεντρωθείτε στην ανύψωση του βάρους αντί για το χειρισμό της μπάρας.

Εκτελέστε βασικές ασκήσεις εκγύμνασης των θωρακικών μυών καθώς και των δικεφάλων, ή παραδοσιακές έλξεις με ανοιχτή και κλειστή λαβή για την εκγύμναση της πλάτης.

Το σύστημα είναι προαιρετικά συμβατό με προϊόντα, όπως Λάστιχα Γυμναστικής ή Ιμάντες τύπου TRX για ακόμη περισσότερες επιλογές, ενώ στις άκρες του διαθέτει σφαιρίδια για ενίσχυση των λαβών και των καρπών.

Το σύστημα πέντε μπαρών για πετάγματα είναι τοποθετημένο υπό γωνία κοντά στις 45 μοίρες και λειτουργεί σαν μία βαρέως τύπου σκάλα, απαιτώντας μεγαλύτερη μυϊκή ενεργοποίηση και εκρηκτικότητα από τον ασκούμενο, όσο αυτός προχωρά.

Το σύστημα αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τους κρίκους γυμναστικής, οι οποίοι περιλαμβάνονται στο MFC.

Οι κρίκοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό και περιλαμβάνουν ιμάντες επαγγελματικών προδιαγραφών. Η διάμετρός τους είναι 1.25" και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προπόνηση με το βάρος του σώματος. Εκτελέστε ασκήσεις όπως έλξεις, βυθίσεις και γενικά οποιαδήποτε άσκηση κρίκων.

Βεβαιωθείτε μόνο πως οι κρίκοι σας είναι καλά ασφαλισμένοι πριν την άσκηση.

Το εξάρτημα βυθίσεων κορμού μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη δύναμη στο άνω μέρος του σώματος. Με μία απλή αλλά άκρως αποτελεσματική κίνηση, γυμνάστε άμεσα το στήθος, τους ώμους και τους τρικεφάλους. 

Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο ύψος που εξυπηρετεί τον κάθε χρήστη και μετά την άσκηση να αποθηκευθεί έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει μεγάλο χώρο.

Μία από τις πλέον ευέλικτες προσθήκες στο οπλοστάσιο του MFC, βοηθά τον ασκούμενο να βελτιώσει τη σταθερότητα του κορμού και να μεγιστοποιήσει τη δύναμή του μέσα από ένα μεγαλύτερο εύρος κινήσεων.

Εισάγοντας την μπάρα στην υποδοχή, ο άξονας είναι ιδανικός για περιστροφική προπόνηση. Προσθέτει τη μοναδική δυνατότητα έντονων ασκήσεων για την ενδυνάμωση του άνω μέρους του σώματος και αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους προπόνησης για τη μεταφορά της δύναμης από τον κορμό στα άκρα.

Οι βραχίονες υποβοήθησης προσφέρουν αξιόπιστη προστασία για τον ασκούμενο αλλά και για το μηχάνημα.

Είναι μήκους 52 εκατοστών και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε πολλαπλές θέσεις για να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε ύψος χρήστη, αλλά και κάθε προπόνηση πολλαπλών απαιτήσεων. Προσφέρουν αντοχή μέγιστου φορτίου έως 250 κιλά.

Το MFC διαθέτει δύο ισχυρές ανεξάρτητες λαβές που είναι πολύ χρήσιμες για εκτέλεση ασκήσεων μονόζυγου αλλά και ως σταθερά σημεία για εξάσκηση με ιμάντες suspension τύπου TRX.

Τα άγκιστρα J-Cups είναι κατασκευασμένα από ατσάλι, κομμένα με laser και λυγισμένα με ακρίβεια.

Είναι ενδεδυμένα στην επιφάνειά τους και στο πίσω μέρος τους με σκληρό πλαστικό ώστε να αποτρέπονται οι εκδορές στην μπάρα και το πλαίσιο και διαθέτουν αντοχή μέγιστου φορτίου έως 250 κιλά.

Ανανεωμένος σχεδιασμός ασφαλείας με ισχυρούς ιμάντες, που κάνει την προσαρμογή τους ακόμα πιο εύκολη και καθιστά τη συμβατότητα τους με το υπόλοιπο μηχάνημα απόλυτη.

Το πλεονέκτημά τους σε σχέση με τα συνηθισμένα συστήματα ασφαλείας, είναι πως οι δύο άκρες τους μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε διαφορετικά ύψη. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσετε τους ιμάντες υπό γωνία.

Προαιρετικά, συνδυάστε το MFC με τα ακόλουθα προϊόντα

i) Πάγκος βαρέως τύπου με 10 διαβαθμίσεις ρυθμιζόμενης μοίρας στην πλάτη και 3 διαβαθμίσεις του καθίσματος. Είναι ιδανική προσθήκη για πιέσεις πάγκου σε ίσια, επικλινή και κάθετη θέση. Το μέγιστο φορτίο είναι 250 κιλά (μαζί με τον χρήστη).

ii) Βολικές μπάρες αποθήκευσης ολυμπιακών δίσκων ?50.

Οι διαστάσεις του συναρμολογημένου προϊόντος είναι:
127 (M) x 135.5 (Π) x 296.5 (Y) εκατοστά
Τα προσαρτήματα Πάγκου και Βάσης δίσκων, θα αλλάξουν ελαφρώς αυτή τη διάσταση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κατασκευή πλαισίου75x75x3 χιλιοστά
Μηχανή SmithΕνσωματωμένη
ΜονόζυγοΠολλαπλών λαβών, με σφαιρίδια
Σχάρα μπαρώνΝαι, με 5 μπάρες
Λαβές βυθίσεωνΝαι, περιλαμβάνονται
Κρίκοι γυμναστικήςΝαι, περιλαμβάνονται
Περιστροφικός άξοναςΝαι, περιλαμβάνεται
Βραχίονες υποβοήθησης2
Άγκιστρα ασφαλείας2
ΠροσαρτήματαΡυθμιζόμενος πάγκος, Βάση για δίσκους (Φ50)
ΦινίρισμαΗλεκτροστατική βαφή
ΧρώμαΜαύρο/Κόκκινο
Διαστάσεις (χωρίς προσαρτήματα)127 (M) x 135.5 (Π) x 296.5 (Y) εκατοστά