Menu
Your Cart

Pegasus Πολυόργανο JX-DS305 με Σύστημα Smith (Λ-524N)

Pegasus Πολυόργανο JX-DS305 με Σύστημα Smith (Λ-524N)
Pegasus Πολυόργανο JX-DS305 με Σύστημα Smith (Λ-524N)
 • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
 • Barcode: 330517739
 • Κωδικός: Λ-524N
1.530,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.233,87€
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Το Pegasus® JX-DS305 επιτρέπει ταυτόχρονη εκτέλεσε σχεδόν οποιασδήποτε άσκησης σε μέχρι και 3 διαφορετικούς χρήστες, σε μία συμπαγή μονάδα. 

Από τη μια πλευρά έχετε μία πλήρως λειτουργική θέση για καθιστές πιέσεις στήθους και pec deck. Πάνω από το κεφάλι σας υπάρχει μία τροχαλία πλάτης και μπροστά σας υπάρχει μία ρυθμιζόμενη πρέσα ποδιών 40 μοιρών. Και αν αυτά δεν αρκούν, στην άλλη του πλευρά το JX-DS305 περιλαμβάνει επίσης μονόζυγο, πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα crossover και φυσικά μηχανή Smith!

Οι ασκήσεις Crossover είναι πολύ σημαντικές για όποιον επιθυμεί να στοχεύσει συγκεκριμένους μύες είτε για αποκατάσταση μετά από χειρουργείο, είτε για γενικότερη μυϊκή ενδυνάμωση.

Το JX-DS305 χρησιμοποιεί συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου με αντοχή έλξης περισσότερα από 900 κιλά, τα οποία είναι περασμένα σε βαρέως τύπου τροχαλίες, οι οποίες περιστρέφονται και ακολουθούν τη φορά σας για ακόμη πιο φυσική κίνηση. Οι τροχαλίες ρυθμίζονται κατά ύψος σε 20 διαφορετικές θέσεις, κάνοντας τα super sets εύκολη υπόθεση. 


Η πρέσα ποδιών είναι ένα πολύ δημοφιλές κομμάτι εξοπλισμού γυμναστικής, που μπορεί να βοηθήσει στην εκγύμναση βασικών μυών στα πόδια σας. Καλό είναι να δώσετε προσοχή στη στάση του σώματός σας, ώστε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της άσκησης και να αποφύγετε τραυματισμούς.

Το σύστημα της πρέσας σας τοποθετεί υπό γωνία 40 μοιρών, ενώ τα πόδια σας πιέζουν προς τα έξω σε οριζόντια κατεύθυνση. Έτσι μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για την ανάπτυξη των τετρακέφαλων, των οπίσθιων μηριαίων, καθώς και των γλουτών.

Θέλετε να προσθέσετε κάτι ιδιαίτερο στο γυμναστήριο του σπιτιού σας; Το μονόζυγο του JX-DS305 με δύο βαρέως τύπου χαλύβδινες λαβές έλξεων, σας επιτρέπει να εκτελείτε τις απαραίτητες ασκήσεις εύκολα και απλά.

Η κατασκευή του σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε τις λαβές παράλληλα όταν εκτελείτε βασικές ασκήσεις εκγύμνασης των θωρακικών μυών καθώς και των δικεφάλων, ή να πιάσετε τις άκρες των λαβών ώστε τα χέρια να καμπυλώνουν κατά την εκγύμναση των άκρων του βραχίονα ή των μυών των χεριών.

Οι πιέσεις στήθους είναι μία από τις πιο κλασικές ασκήσεις γυμναστικής, καθώς γυμνάζει αποτελεσματικά το άνω μέρος του σώματος.

Εκτελέστε αυτήν την άσκηση και άλλες δημοφιλείς ασκήσεις, όπως το pec deck, στο σχετικό σταθμό προπόνησης, που θα βρείτε στο μπροστινό μέρος του JX-DS305.

Η άσκηση squat είναι ίσως η καλύτερη ολοκληρωμένη, σφαιρική, σύνθετη άσκηση για την ανάπτυξη μυών και δύναμης στο κάτω μέρος του σώματος. Εκτελέστε την με ασφάλεια στο σύστημα Smith.

Η κατακόρυφη κίνηση αναπτύσσει τους μύες του μπροστινού τμήματος του ποδιού και του πτερυγίου, αλλά οι διαφορετικές θέσεις των ποδιών και η κάθοδος σε θέση οκλαδόν μπορεί να γυμνάσει άλλους μύες όπως επίσης και τους ιγνυακούς τένοντες στο πίσω μέρος του άνω ποδιού ή τους προσαγωγούς κατά μήκος του εσωτερικού των ποδιών.

Η στιβαρή κατασκευή πλαισίου των 50 χιλιοστών εγγυάται σταθερότητα και ασφάλεια κατά την άσκηση.

Το JX-DS305 διαθέτει κορυφαίας ποιότητας ταπετσαρία, από ανθεκτικό υλικό για τη βέλτιστη άνεσή σας.

Η πλάκα τοποθέτησης των ποδιών στο σύστημα της πρέσας, είναι μεγάλη και σε ανάλογη απόσταση από το κάθισμα για σωστές εκτάσεις.

Το JX-DS305 παρέχει ένα πλήρες φάσμα λειτουργικών ασκήσεων, σχεδιασμένων ώστε να σας χαρίσουν ένα ισχυρό και γραμμωμένο σώμα. Εστιάζει σε πολλαπλές μυϊκές ομάδες με ομαλές, ρυθμικές και συνεχείς κινήσεις.

Το σύστημα διαθέτει ενισχυμένα συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου και 37 τροχαλίες με ρουλεμάν κλειστού τύπου. Οι τροχαλίες θα σας επιτρέψουν να γυμνάσετε το σώμα σας υπό διαφορετικές γωνίες, ώστε να έχετε απεριόριστη ποικιλία ασκήσεων και να μπορείτε να κάνετε αθόρυβη και ισομετρική προπόνηση.

Το Pegasus® JX-DS305 ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πολυόργανα της κατηγορίας του για τους εξής λόγους:

1. Μεγάλη μπάρα στην τροχαλία πλάτης
2. Ενισχυμένες τροχαλίες με ρουλεμάν
3. Μεγάλα κυλινδρικά αφρώδη
4. Ανατομικές χειρολαβές στην πρέσα στήθους
5. Πρέσα ποδιών τοποθετημένη στις 40 μοίρες
6. Ανατομικό κάθισμα και πλάτη
7. Μεγάλες τάπες για προστασία δαπέδου
8. Μονόζυγο
9. Ευθυγραμμισμένο σύστημα Smith
10. Προστατευτικό κάλυμμα βαρών
11. Σύστημα crossover

Το Pegasus® JX-DS305 έχει διαστάσεις (συναρμολογημένο):  246 (Μ) x 212 (Π) x 220 (Υ) εκατοστά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Ενσωματωμένα βάρη65 κιλά σε πλάκες
Προστασία βαρώνΠλέγμα προστασίας
Στιβαρή κατασκευή πλαισίου50x50x1.5 χιλιοστά
ΣυρματόσχοιναΑεροπορικού τύπου με αντοχή έλξης 900 κιλών
ΜαξιλάριαΑπό εξαιρετικής ποιότητας δερματίνη, πάχους 5 εκατοστών
ΤροχαλίεςΜε ρουλεμάν για ομαλή κύλιση
ΦινίρισμαΗλεκτροστατική βαφή
Καλύμματα άκρου της μπάραςΝαι, για προαιρετική χρήση Ολυμπιακών Δίσκων
Λειτουργία πρέσας ποδιώνΝαι
Σύστημα SmithΝαι
Σύστημα CrossoverΝαι
ΜονόζυγοΝαι
Συμπεριλαμβανόμενα προσαρτήματαΜικρή και Μεγάλη ίσια μπάρα, Δέστρα αστραγάλου, Σχοινί τρικεφάλων, 2 μονές λαβές, Λαβή σχήματος "V", Μαξιλάρα μπάρας Smith
Μέγιστο φορτίο για το σύστημα Smith125 κιλά
Μέγιστο βάρος ασκούμενου
135 κιλά
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο)
245 (Μ) x 205 (Π) x 220 (Υ) εκατοστά
Ενδεικτικές ασκήσεις


 • Pec deck
 • Τροχαλία πλάτης
 • Ροκανίσματα κοιλιακών
 • Πιέσεις στήθους
 • Πιέσεις ώμων
 • Πιέσεις τρικεφάλων
 • Εκτάσεις
 • Έλξεις στο μονόζυγο
 • Πρέσα ποδιών
 • Κωπηλασία
 • Απαγωγοί/προσαγωγοί με ιμάντα
 • Κάμψεις και έλξεις δικεφάλων
 • Δικέφαλοι/τρικέφαλοι χεριών με περιστρεφόμενη μπάρα
 • ... και πολλές ακόμη!